Výskumy a štúdie ohľadom účinkov fermentovaných produktov
Výsledky vedeckého výskumu a rôznych štúdií odhaľujú popri dlhoročných klinických skúsenostiach v terapeutických aplikáciách mnohé možnosti využitia kaskádovo fermentovaných produktov. Regulat® produkty sa môžu užívať perorálne alebo aplikovať zvonka. Výrazne zvyšujú prirodzenú produkciu energie v bunkách, dolaďujú enzymatické procesy v tele a upravujú metabolické nerovnováhy.
Existuje mnoho výskumných prác zaoberajúcich sa priaznivými účinkami fermentovaných produktov a produktov s obsahom REGULATESSENZ® na ľudské telo:
01. Antioxidačné a imunomodulačné aktivity extraktov z ovocia a zeleniny po „kaskádovej fermentácii“
Antioxidant and immune modulatory activities of fruit and vegetable extracts after „cascade fermentation“, Current Topics in Biochemical Research, 2007 9. 83-97, Susanne Hippeli, Kerstin Janisch, Sandra Kern, Carolin Ölschläger, Dieter Treutter, Cordula May, and Erich F. Elstner.
Čítať viac02. Posúdenie Regulat® z hľadiska fyziologických účinkov vrátane parametrov imunitnej funkcie a krycích ukazovateľov redoxného stavu a zápalu: randomizovaná placebom kontrolovaná dvojito zaslepená štúdia u zdravých dobrovoľníkov
Evaluation of Regulat® on physiological effects including immune function parameters and covering marker of redox state and inflammation: a randomised placebo-controlled double-blind study in healthy volunteers, Schulz C., Bernhardt J., Gschwender D., 2008 (unpublished, confidential, proprietary data)
04. Lymská borelióza: Pohľad nad rámec antibiotík
Lyme Disease: A Look Beyond Antibiotics, Dietrich K. Klinghardt. M.D., Ph.D.
Čítať viac05. Regulačné účinky fermentovaných potravinových koncentrátov na parametre imunitných funkcií u zdravých dobrovoľníkov
Regulatory effects of a fermented food concentrate on immune function parameters in healthy volunteers, 2009, Nutrition, Volume 25, Issue 5, Pages 499-505, Schoen C., Schulz A., Schweikart J., Schütt S., von Baehr V.
Čítať viac06. Regulat®: Kaskádová fermentácia ovocia a zeleniny poskytuje funkčné jedlo s inovatívnymi vlastnosťami
Regulates: Cascade fermentation of fruit and vegetables produces functional food with innovative, cooperative properties, OM und Ernahrung. European Journal of orthomolecular and related medicine 2006/114, EF. Elstner
07. Štúdia diabetu: Účinok špeciálnej Regulat® výživy (diabetické a hepatorenálne účinky)
Diabetes Application Study: The Effect of Regulat® Special Diat, October 15, 2009, Erbacher U., Schöneck, Germany
Čítať viac08. Teória pleomorfizmu
Theory of Pleomorphism, Dr. Claudia Campagnoli
Môže ten istý mikrób mať niekoľko rôznych podôb podľa prostredia, v ktorom žije? Antoine Bechamp a neskôr Gunther Enderlein tvrdili, že stav tela môže ovplyvniť tvar a funkcie mikroorganizmov.
10. Mitochondriálna medicína: koncentrát Regulat® Bio ako zosilovač energie
Mitochondrial Medicine: Regulat bio concentrate as an energy booster, OM – Journal of Orthomolecular Medicine 2012; 3:29-30
Čítať viac